Back to All Events

Lectura de contes

Quin cacau!
Desordres i altres històries

Tres contes d'Anna Marsal amb il·lustracions d'Elisabet Serra i música de Carles Prat.

quincacau.jpg

A vegades les coses no són com semblen, ni surten com ens pensem. Tres històries de desordres sorprenents, petits maldecaps, amb solucions divertides i emocionants. Tres escenaris convencionals, amb aventures no tan habituals.  Un poble, una biblioteca i una escola d'allò més originals!

Aquests són contes per a primers lectors, per a nens de 6 anys que llegeixin una mica, i de 7 a 9, més o menys. La lletra és gran, per fer-los-ho fàcil, i hi ha dibuixos molt bonics que ho fan encara més amè. Però també és per a nens més petis. No són difícils d'entendre i a quin nen no li agrada que el pare, la mare, els avis, els tiets o l'Anna els llegeixin històries extraordinàries? 

Dissabte 3 de Desembre a les 12:30 vindrà a l'Anna a fer una lectura d'un dels seus contes, no hi faltis!

A més, també podreu comprar el llibre a la botiga del Mercat de Nadal :)


Lectura a càrrec de:
Anna Marsal

Dia:
Dissabte 3 de Desembre

Horari:
12:30 a 13:30h

Preu:
Gratuït

A qui va dirigit?
Tothom, grans i petits :)

Organitza:
inQuiet

Earlier Event: December 3
Taller familiar "Bola de Neu"