Fundació Privada Àuria

Detalls nadalencs
fets amb molt d'amor

Bon dia! El Servei de teràpia Ocupacional de la FPA, ens presenta els productes que han elaborat per aquest Nadal 2015. Per fer-los, han escollit productes reciclats com el paper maixé, paper de revista, parafina reciclada de la recollida d’espelmes usades i materials nous com la resina. 

Enguany, al Mercat, trobareu: decoracions per l'arbre de nadal fetes de paper maixé, espelmes petites i fanals de parafina amb olor a canyella, posa espelmes de paper maixé i argolles de ceràmica, mitjons i bosses de feltre i una mà d'objectes realitzats amb paper de revista.

El seus productes representen l’esforç i la superació, de totes les persones que assisteixen en aquest servei. Desitgem que us agradin tant com a nosaltres. Moltes gràcies!