Campanya de recollida d’aliments

Un plat a taula per a tothom
Campanya de recollida d'aliments

Com ja sabeu aquests dies té lloc la Campanya de recollida d’aliments. A Santa Margarida de Montbui, com a tot arreu, hi ha moltes persones que necessiten ajuda. Càritas i els Serveis Socials de l’Ajuntament reparteixen aliments a totes aquelles famílies que es troben en una situació precària, amb l’agreujant que en la majoria hi ha nens que en reben directament les conseqüències.

Per això us demanem la vostra ajuda, porteu-nos si us plau qualsevol d’aquests aliments: llet, oli, galetes, sucs de fruita, llaunes de tonyina, sardines o tomàquet, cacau en pols, sucre, pasta, farina, torrons i neules.

Estarem recollint aliments durant els dies de Mercat (4, 5 i 6 de Desembre). Trobareu una caixa a l'entrada on podeu deixar-hi els productes que vulgueu donar.

Us agraïm per endavant la vostra col·laboració. Moltes gràcies!