Nines Waldorf

Nines Waldorf
elaborades artesanalment i plenes d'amor

Avui us presentem una de les novetats més reboniques d'aquesta edició del Mercat de Nadal.

Són les precioses nines Waldorf fetes a mà per la Margot Fuentes Kratter. Us enamoraran! Feu una ullada a la seva web: www.titi-itidolls.com i ja veureu com en són d'entranyables totes...

La pedagogia Waldorf té com a finalitat el desenvolupament de cada individualitat. La seva concepció de l’ésser humà és àmplia i integral. D’aquí que la seva metodologia facilita el desplegament de les capacitats i habilitats pròpies de l’infant i del jove. Aquesta pedagogia dóna la mateixa importància als continguts com als processos per arribar-hi. Així es veu reflectit en la citació de Rudolf Steiner, qui n’és fundador:

“En la vida, més valuós que el saber és el camí que es fa per adquirir-lo.”

Segons la pedagogia Waldorf, aquestes nines són senzilles, fetes a mà amb llanes 100% naturals, de formes suaus i sense expressió al rostre, per a que així cada infant pugui imaginar quin és l’estat d’ànim de la nina en tot moment, donant més espai per a la creativitat.