Som gent que ens agrada el Nadal, i volem compartir el nostre entusiasme amb tothom qui vulgui venir a visitar-nos una vegada més al Mercat de Nadal de Can Alemany.

 
 

Can Alemany és una masia catalana del segle XVI, ubicada en un entorn rústic i molt privilegiat sota la Tossa a només 10 minuts d'Igualada. 

Us hem preparat un petit recull de fotos perquè us entrin ganes de venir al mercat i de pas visitar aquest petit racó de l'Anoia.

Trobareu més informació sobre Can Alemany a www.canalemany.com.

A l'antiga bodega de la masia hi trobareu el Bar del Mercat, un espai únic on resguardar-se del fred i prendre un "vin chaud" o una xocolata calenta tot escoltant les millors nadales. 

Com a novetat, el Mercat de Nadal passa de la bodega a dins de la masia, ara reformada. Apropeu-vos-hi per a descobrir tot un món d'artesania nadalenca, amb ornaments florals, arbres de nadal, branques d'avet, molsa, pinyes, llibretes de patchwork, découpage, garlandes de ganxet, gorros de llana, postals de nadal, calendaris d'advent... També coneixereu les possibilitats de la decoració floral a càrrec de Floralba i podreu emportar-vos un pessic de la tradicional pastisseria de cal Pla.

Tant sí sou dels que preferiu estar al Bar, fer tallers, o comprar decoracions nadalenques, us podem assegurar que a Can Alemany guadireu de l'autèntic esperit nadalenc en un entorn rústic als peus de la Tossa.

Vine a buscar el teu trosset de màgia nadalenca!